Tietoja sivustosta

Sivuston tarkoituksena on löytää läheltä ja kaukaa mielenkiintoisia, kriteerisi täyttäviä matkakohteita. Katso mihin haluat mennä!

Tutkimusten mukaan ilmastotiedot ovat merkittävä seikka matkakohteen valintaprosessissa ja usein yksi tärkeimmistä tekijöistä.

Linkittäminen ja kopiointi

Sivustolle saa tehdä linkkejä, jos ne eivät muuta tai vääristä sivuston sisältöä. Suorat linkit kuviin on kielletty. Sivustoa ei saa sisällyttää kehyksiin.

Materiaalin kohtuullinen käyttö (sitaattioikeus) on sallittua, mikäli lähde on selkeästi mainittu. Tiedon automaattinen hakeminen sivustolta on kiellettyä.

Kiitokset

Sivustolla käytetään useita kolmansien osapuolten tarjoamia tietovarantoja ja monien henkilöiden arvokasta työpanosta.

Vastuuvapauslauseke

Teemme kaikkemme sen varmistamiseksi, että sivustolla esitetyt tiedot ovat oikeita. Minkäänlaista takuuta, suoraa tai epäsuoraa, tietojen oikeellisuudesta ei kuitenkaan anneta. Sivuston käyttäjä ottaa täyden vastuun käyttäessään sivustolla esitettyjä tietoja tai mielipiteitä.

Paikannimet

Sivustolla käytetyt paikannimet eivät ole mielipiteitä minkään maan, alueen tai paikan oikeudellisesta asemasta tai sen rajoista.

Uusien maiden syntyessä on mahdollista, että virallisen tiedon puuttuessa paikkakunnat on esitetty kuuluviksi vanhaan valtioon. Tilanne pyritään kuitenkin korjaamaan mahdollisimman nopeasti.

Matkalaukku